Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/17/u-kropivnitskomu-psihologi-vivchili-psihologichnii-klimat-u-pidporjadkovanih-pidrozdilah-foto-.htm
новини, 17 січня 2020

У Кропивницькому психологи вивчили психологічний клімат у підпорядкованих підрозділах (ФОТО)


Психологи управління ДСНС України у Кіровоградській області вивчили соціально-психологічний клімат у  2 ДПРЧ м. Кропивницький. Основними факторами, що впливають на стан соціально-психологічного клімату в колективі, є зміст праці та ступінь задоволення людей роботою, умовами праці та побуту; ступінь задоволення характером міжособистісних стосунків зі співробітниками; стиль керівництва та особистість керівника, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Велику увагу співробітники психологічної служби приділяють індивідуальному спілкуванню з працівниками та керівниками підрозділів. Такі бесіди дають змогу зрозуміти стан людини, її місце в колективі, ставлення до колективу та своєї роботи, певні внутрішні переживання та проблеми, якщо вони є. При виявленні проблеми спеціаліст надає консультативну допомогу у вигляді порад і рекомендацій, які розраховані на те, щоб людина, яка її потребує, змогла самостійно скористатися ними.


 


740Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: