Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/17/rjatuvalniki-nagadali-gromadjanam-pro-nebezpeku-jaka-pidsterigae-ih-na-tonkii-krizi-foto-.htm
новини, 17 січня 2020

Рятувальники нагадали громадянам про небезпеку, яка підстерігає їх на тонкій кризі (ФОТО)


17 січня працівники Служби порятунку Знам’янського та Онуфріївського районів відвідали місцеві водойми та поспілкуватись з громадянами аби нагадати їм про небезпеку виходу на тонку кригу. Попри усі застереження щодо небезпеки виходу на тонкий лід в період нестійкого температурного режиму, все ж таки трапляються відчайдухи, які вирушають на зимову риболовлю, повідомляє У ДСНС у Кіровоградській області. 


Тож, рятувальники наголосили на тому, що від виходу на нестійкий льодовий покрив водойм краще утриматися, адже жоден вилов на вартий людського життя. Зазначили і про заходи безпеки, про знаряддя, за допомогою якого можна спробувати врятуватись у випадку, якщо провалився, про прийоми порятунку інших й способи надання першої допомоги. Закцентували фахівці районних підрозділів увагу і на питанні дитячої безпеки. Ні в якому разі діти не повинні перебувати біля водойм, а тим більше, виходити на тонкий лід задля розваги. 


Також рятувальники вручили усім застерігаючі листівки. Варто сказати, що така бесіди постійно проводитимуться працівниками пожежно-рятувальних підрозділів в усіх районах області. А любителів зимової риболовлі вкотре закликаємо  добре поміркувати, перш ніж поступитись власному захопленню порибалити на тонкій кризі.


      



838Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: