Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/16/u-znam-jantsi-na-kirovogradschini-podorozhchae-proizd-video-.htm
новини, 16 січня 2020

У Знам'янці на Кіровоградщині подорожчає проїзд (ВІДЕО)


У місті Знам'янка Кіровоградської області підвищать вартість проїзду у громадському транспорті до семи гривень. Про це Суспільному розповіла заступниця міського голови Валентина Загородня. Таке рішення підтримали члени комісії на виконавчому комітеті міської ради.


Зараз пасажири сплачують за проїзд п’ять з половиною гривень. Інформації про підвищення вартості проїзду в салонах автобусів немає.


За словами працівниці відділу економічного розвитку міської ради Знам’янки Ольги Грінченко, перевізник пропонував підвищити тариф з п’яти з половиною гривень до восьми. Перевіривши його на економічну обґрунтованість, затвердили тариф сім гривень: ”Попередній тариф встановлювали у квітні 2018 року. Мінімальна зарплата за цей період збільшувалась двічі. Також збільшилась вартість запчастин, шин, акумуляторів. Все це – складові тарифу”.


Заступниця міського голови Валентина Загородня розповіла, що договір із перевізником уклали на рік: ”Виконавчий комітет встановив тариф для дітей шкільного віку, з 1 вересня по 1 червня, у розмірі чотирьох гривень за одну поїздку. Крім того, виконавчий комітет рекомендував перевізнику придбати цього року два нові автобуси”.


Перевізник, який подав розрахунок на підвищення тарифу, за словами заступниці міського голови, до 20 січня перебуває у відряджені. На телефонні дзвінки не відповідає.


Проїзд в громадському транспорті підвищать з 17 січня.


1417Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: