Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/16/sbu-zaproshue-vipusknikiv-na-navchannja-u-providni-vischi.htm
новини, 16 січня 2020

СБУ запрошує випускників на навчання у провідні вищі


Вищі військові навчальні заклади Служби безпеки України - Національна академія Служби безпеки України (м. Київ) та Інститут підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого (м. Харків) оголошують набір на денну форму навчання.


Увага! Умови вступу на 2020 рік змінено.


Абітурієнти, які вирішили стати курсантами вищих навчальних закладів СБУ, мають звернутися із відповідною заявою до підрозділів чи органів СБ України за місцем реєстрації або фактичного проживання (навчання) до 1 лютого 2020 року.


Саме підрозділи та регіональні органи Служби безпеки України здійснюють вивчення кандидатів, формують навчальні справи та приймають рішення щодо направлення їх на навчання до вказаних вишів.

За довідками та роз’ясненнями звертайтеся до відділу кадрового забезпечення Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області (м.Кропивницький, вул. Дворцова, 9) або за номерами телефонів: (0522) 39-94-24, 39-94-23.


Ознайомитись з правилами прийому можна на сайтах вишів:

Національна академія Служби безпеки України та Інститут підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.


1392Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: