Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/16/na-kirovogradschini-dvoe-cholovikiv-uvirvalis-v-budinok-pobili-vlasnika-ta-pograbuvali.htm
новини, 16 січня 2020

На Кіровоградщині двоє чоловіків увірвались в будинок побили власника та пограбували


У вівторок, 14 січня близько 22:30 до Петрівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл двоє чоловіків завдали ударів власнику будинку та викрали з помешкання телевізор, мобільний телефон і гроші - повідомляє Петрівське відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області.


У результаті проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особи нападників та їх місцезнаходження. Ними виявилися двоє громадян – 23-річний житель сусідньої області та 27-річний місцевий мешканець.


Після скоєного чоловіки намагалися втекти за межі району. Осіб поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, їм повідомлено про підозру.


У подальшому викрадене майно правоохоронці вилучили в особи, якій спільники його встигли продати.


За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.




714Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: