Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/16/kolektiv-aelita-vzjav-uchast-u-mizhnarodnomu-zimovomu-konkursi-pisni-i-tantsju-zima-v-karpatah-.htm
новини, 16 січня 2020

Колектив «Аеліта» взяв участь у Міжнародному зимовому конкурсі пісні і танцю «Зима в Карпатах»


Зразковий аматорський колектив – студія хореографічного мистецтва «АЕЛІТА» дитячо – юнацького клубу «Гірник» КЗ «Об’єднання дитячо – юнацьких клубів за місцем проживання Міської ради міста Кропивницького» взяв участь у Міжнародному зимовому конкурсі пісні і танцю «Зима в Карпатах» - повідомляє сайт МРмК.


Конкурс проходив впродовж тижня, із 09 по 15 січня 2020 року у Вижниці Чернівецької області.


Юні майстри танцю із Кропивницького зайняли перші місця у всіх вікових категоріях: до 7 років, до 13 років, від 14 до 16 років та у змішаній категорії.


Крім того, під час дозвілля вихованці колективу відвідали музей Назарія Яремчука, будиночок Святого Миколая, водоспади та долучилися до колоритних карпатських зимових розваг.


За словами директора КЗ «Об’єднання дитячо – юнацьких клубів за місцем проживання», керівника ансамблю «Аеліта» Олександри Ткаченко, діти отримали безліч позитивних вражень як від самого конкурсу так і від екскурсій та дозвілля.



1173Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: