Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/16/grafik-roboti-viddilu-reestratsii-koristuvachiv-pri-golovnomu-upravlinni-dps-u-kirovogradskii-oblasti.htm
новини, 16 січня 2020

Графік роботи відділу реєстрації користувачів при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області


Відділ реєстрації користувачів при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області Управління (центру) сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України знаходиться за адресою: м. Кропивницький, вул. Глинки, 2, каб. 15, тел.: (0522) 36-69-52. 


Реєстрація користувачів проводиться з понеділка по четвер з 9.00 до 18.00 години, у п’ятницю з 9.00 до 16.45 години. Обідня перерва з 13.00 до 13.45 години.


Працюють у відділі реєстрації користувачів при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області 3 спеціаліста на сертифікованій комп’ютерній техниці. Адміністратор реєстрації на обслуговування фізичної особи всередньому витрачає 10 хвилин, на юридичну особу – 20 хвилин. Тому середня кількість клієнтів, яких спеціалісти відділу обслуговують впродовж робочого дня становить 80 осіб, повідомляє Головне управління ДПС у Кіровоградській області.


Просимо усіх зацікавлених осіб враховувати зазначену інформацію при зверненні до Відділу реєстрації користувачів при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області та не відкладати отримання електронних довірчих послуг на крайні строки.


Як повідомили у Відділі реєстрації користувачів при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області Управління (центру) сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України, отримати електронні довірчі послуги (ЕДП) можливо й в інших кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг, перелік яких розміщено у розділі „Реєстр сертифікатів” інформаційного ресурсу Центрального засвідчувального органу Міністерства цифрової трансформації України (https://czo.gov.ua).


744Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: