Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/16/futbolnii-turnir-pam-jati-geroja-jurija-olifirenka-stane-traditsiinim-u-kropivnitskomu.htm
новини, 16 січня 2020

Футбольний турнір пам’яті Героя Юрія Оліфіренка стане традиційним у Кропивницькому


Протягом двох днів, 14 і 15 січня, на базі КДЮСШ № 2 у Кропивницькому тривав міський турнір з футболу серед юнаків, присвячений пам’яті Героя АТО, капітана І рангу, кавалера Ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня Юрія Оліфіренка - повідомляє сайт МРмК.


У змаганнях взяли участь шість команд. Після першого дня турніру визначилися три кращі колективи, які і розіграли між собою нагороди.


За підсумками футбольних баталій, бронзовими призерами стали гравці команди «Зірка». Тренує спортсменів Олексій Ярюхін. Срібні медалі завоювали юні футболісти з команди «Зірочка» під орудою Олександра Гайсьонка. А перемогу у турнірі вибороли вихованці Віктора Дегтяра із команди КДЮСШ № 2.


Під час урочистого нагородження учасників змагань юних спортсменів привітали заступник міського голови Наталія Дзюба, дружина Юрія Оліфіренка - Олена та доньки Героя Ольга й Олеся.


Рідні Героя АТО подякували організаторам і учасникам змагань за проведення турніру на високому рівні. У свою чергу представники міської ради зазначили, що турнір пам’яті Юрія Оліфіренка планують зробити традиційним і проводити щороку в січні.


Призерів змагань нагородили перехідним кубком і дипломами управління молоді та спорту міської ради. Усіх учасників змагань пригостили солодкими подарунками від сім’ї Юрія Оліфіренка.




1330Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: