Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/15/rjatuvalniki-pojasnili-kropivnitskim-doshkilnjatam-jak-zhiti-tsikavo-ale-bezpechno.htm
новини, 15 січня 2020

Рятувальники пояснили кропивницьким дошкільнятам, як жити цікаво, але безпечно


15 січня працівники Управління ДСНС України в області провели для вихованців дошкільного навчального закладу «Золота рибка» м. Кропивницький гру-змагання «Безпечна мандрівка» - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області


Фахівці рятувальної справи завітали до дітей, щоб в ігровій формі пояснити дітлахам, як не зашкодити власному життю та здоров’ю. Рятувальники розповіли вихованцям, що вогонь може бути не тільки другом, але й ворогом. Малеча зустріла гостей дуже привітно і продемонструвала свої знання правил безпеки життєдіяльності: як поводитися на вулиці, чому не можна брати у руки сірники та самостійно виходити на зимову водойму.



Також малюки, мандруючи уявною Країною безпеки, вивчили нові правила поведінки та добре засвоїли номери екстрених викликів, підбираючи до пожежних машин, поліції та автомобіля швидкої допомоги відповідні номери «101», «102» чи «103». Вихованцям садочка жодної хвилини не довелося нудьгувати: вони грали в ігри, брали участь у конкурсах, відгадували загадки. Шквал емоцій у дітей викликала можливість приміряти протигази рятувальників.


Подібні розважально-навчальні заходи не лише формують у підростаючого покоління різного віку уявлення про професію рятувальника, але й закладають усвідомлення необхідності відповідально ставитись до життя. Проте на цьому пізнавальні акції не завершуються та будуть проводитися і в інших загальноосвітніх закладах області.



                 

718Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: