Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/15/politseiski-razom-z-viiskovim-kapelanom-vidvidali-ditei-foto-.htm
новини, 15 січня 2020

Поліцейські разом з військовим капеланом відвідали дітей (ФОТО)


Новорічні та різдвяні свята завжди асоціюються з веселощами та подарунками. Але не всі діти мають приводи для радощів, особливо ті, які опинилися у складних життєвих обставинах. Патрульні вважають, що кожна дитина заслуговує на подарунки та приємні сюрпризи - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Тож поліцейські відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Кіровоградській області разом з військовим капеланом відвідали родини з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах.


Інспектори разом зі священником привітали дітлахів зі святами та вручили їм подарунки – канцелярське приладдя, книжки, іграшки, цукерки та печиво.


Малюки були дуже вражені такою гостинністю. Дехто з них навіть не міг стримати сліз щастя, адже в подарунок отримав те, про що так давно мріяв. Діти обіймали поліцейських та дякували, що створили їм справжню різдвяну атмосферу.


                   


923Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: