Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/08/u-pritulku-dlja-tvarin-na-kirovogradschini-vlashtuvali-subotnik.htm
новини, 8 січня 2020

У притулку для тварин на Кіровоградщині влаштували суботник (ВІДЕО)


За п’ять годин прибрали всі шістнадцять вольєрів притулку громадської організації ”Щасливий пес” у селищі Нове Кіровоградської області. Суспільному про це розповіла голова організації Оксана Литвинова. В притулку нині проживають майже двісті собак.


В одному з вольєрів для собак прибирала кропивничанка Наталія Нетребенко.


”Я приїхала сюди з донькою. По-перше, щоб допомогти. А по-друге, щоб набратись позитивних емоцій. Хочу привчити свою дитину до милосердя та доброти. Це дуже важливо в нашому житті”.


Сімдесятивосьмирічна Лілія Іванько допомагає притулку два роки. За її словами, крім цього, доглядає безпритульних собак із дачного кооперативу і привозить їх сюди.


”Буваю тільки по вихідних. А коли перевезу всіх своїх собак, буватиму частіше”.


За словами голови громадської організації ”Щасливий пес” Оксани Литвинової, учасники організації самі не встигають прибирати за собаками, яких у притулку сто вісімдесят п’ять.


”Ми хочемо залучити якнайбільше людей. Зараз приїхали десятеро, але не всі можуть прибирати. Нам треба зварити їжу собакам, цим займаються двоє людей. Декілька людей роблять собакам планові щеплення. Ще двоє наших постійних волонтерів займаються будівництвом вольєру. Залишається чотири людини, які можуть прибирати. Але все прибрати неможливо”.


Наступне прибирання в притулку планують влаштувати 11 січня.


Громадська організація ”Щасливий пес” з 2014 року допомагає бездомним тваринам: лікує їх, годує та шукає господарів.


1653Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: