Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/08/u-kropivnitskomu-rozpovili-pro-uspihi-ta-dosjagnennja-pomichnjanskoi-otg-za-2-roki-isnuvannja.htm
новини, 8 січня 2020

У Кропивницькому розповіли про успіхи та досягнення Помічнянської ОТГ за 2 роки існування


Бюджет розвитку Помічнянської ОТГ 2019 и 2020 років загалом складав понад 30 млн гривень про це під час прес-конференції у прес-клубі  розповіли голова Помічнянської ОТГ Микола Антошик та начальниця відділу освіти  виконавчого комітету Помічнянської міської ради  Ніна Семашко,  інформує «Кіровоград24».


«У 2019 році бюджет ОТГ складав 12 млн  гривень, цього року ця сума зросла до 18 млн. гривень. Нам є чим пишатися: вдалося придбати 5 одиниць техніки, зараз маємо в кожній школі спортивні майданчики зі штучним покриттям, покращили умови в лікувальних закладах та створили первинку з сучасними умовами та обладнанням», - розповідає Микола Антошик.


Так, наразі в Помічній працює сучасний стоматологічний кабінет, серед обладнання, яке вдалося придбати ОТГ -  новий апарат УЗД та ендоскопічна стійка.


«У дошкільних навчальних закладах нашої громади за ці два роки вдалося повністю замінити вікна та двері на енергозберігаючі, відремонтували опалювальні системи та розпочати роботи з утеплення фасадів.», - говорить Ніна Семашко.


Крім того, у дитячих садках вперше вдалося створити інклюзивні групи.


Серед досягнень в закладах загальної середньої освіти, то варто відмітити те, що в громаді вже вдалося суттєво оновити матеріально-технічну базу в школах, відремонтувати їдальні та харчоблоки.


Серед амбітних пріоритеті на майбутнє то спікери виділили – ремонт доріг в громаді,  покращення якості освіти,  фізичний та культурний розвиток молодої ОТГ.


1627Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: