Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/03/v-oleksandrii-zlochintsi-pograbuvali-terminali-dlja-popovnennja-mobilnih-telefoniv.htm
новини, 3 січня 2020

В Олександрії злочинці пограбували термінали для поповнення мобільних телефонів


На Кіровоградщині, у місті Олександрії, злочинці пограбували термінали для поповнення мобільних телефонів, повідомляють «Олександрійські новини».


25 грудня минулого року до Олександрійського відділу поліції надійшла інформація про пограбування двох терміналів самообслуговування для поповнення мобільних телефонів, повідомив подробиці події начальник сектору моніторингу Олександрійського відділу поліції Сергій Козловський. 


Зафіксовано два випадки.  Один з терміналів встановлено біля магазину «Перехрестя», другий біля торгівельного центру «Гранд Плаза». Сума збитків встановлюється. Тривають пошуки зловмисників.


За фактом було порушено кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального Кодексу України. 


Покарання за цією статтею передбачає  штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.


Скріншот з Googlemaps


1190Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

news 5 січня 2020 15:24
0
А в это время в Каховке… Народ восстал против мафии.
Делайте репосты на весь мир! НЕ МОЛЧИТЕ!

В Каховке продолжаются массовые протесты возле отделения полиции. Дело касается расследования убийства местного жителя, 26-летнего Владимира Чебукина, свидетелями по которому проходят работники полиции. У горожан есть подозрение, что некоторые факты скрываются от следствия.
https://newsmir.info/1943076
Новая Врадиевка!
https://www.youtube.com/watch?v=T8jITL9-7AI
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: