Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/01/z-polonu-boiovikiv-zvilnili-troh-viiskovih-z-kirovogradschini-video-.htm
новини, 1 січня 2020

З полону бойовиків звільнили трьох військових з Кіровоградщини (ВІДЕО)


Серед звільнених з полону 29 грудня - спецпризначенці з Кропивницького Олександр Коріньков та Сергій Глондар. У полон військові потрапили 16 лютого 2015 біля Дебальцевого. Їхній загін під час виконання бойового завдання потрапив у засідку. З того часу рідні намагались повернути полонених - повідомляє Суспільне.


За час полону в Сергія Глондара народилася друга донька. Вона жодного разу не бачила батька.


Нагадаємо, в результаті обміну, який відбувся 29 грудня, на підконтрольну Києву територію повернулося 76 українських бранців. Від початку, за словами президента Володимира Зеленського, домовлялися про 81, але кілька людей залишились на окупованій території, бо там мешкають їхні родини. Росія та підконтрольні їй бойовики вимагали повернути 141 особу. Україна передала 127, 14 відмовилися повертатися на окуповані території.


      










Фото: Оксана Червоная



Серед звільнених з полону – ще один військовий з Кіровоградської області - Василь Жемелінський. Він родом з Долинського району. Оператор відділення засекреченого зв'язку 34-го батальйону 57-ї бригади. У лютому 2018 року був захоплений у полон у Донецькій області.










2438Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: