Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/20/pid-chas-priborkannja-buntu-v-v-kropivnitskomu-sizo-postrazhdali-25-uv-jaznenih-video-.htm
новини, 20 грудня 2019

Під час приборкання бунту в кропивницькому СІЗО постраждали 25 ув'язнених (ВІДЕО)


Внаслідок спецоперації з приборкання бунту у кропиницькому СІЗО постраждало 25 ув'язнених. Про це повідомив представник уповноваженого з прав людини в області, ідеться в сюжеті програми ТСН. За його словами, більшість потерпілих мають синці та садна ніг і спини від ударів кийками, двоє - сліди від гумових куль. Медики ізолятора усім надали допомогу. Стаціонарного лікування травмовані не потребували.


"Треба з'ясовувати, більш детально проводити перевірку, вивчати відео. Це буде зроблено в рамках перевірки прокуратурою. Як стверджують самі ув'язненні, вони не чинили супротиву. Адміністрація говорить, що задокументовані факти і є цьому підтвердження, що все ж таки були спроби супротиву і тиску", - зазначив представник уповноваженого з прав людини в Кіровоградській області Олег Кошовий.


Під час обшуку в камерах знайшли багато заборонених предметів - ножі, телефони, речовину, схожу на наркотики. Із СІЗО вантажівками вивезли сотні кілограмів мотлоху та сміття.


Прокуратура тим часом повідомила, що перевіряє правомірність застосування спецзасобів до ув’язнених, а також ініціює звільнення усієї адміністрації СІЗО. 


На Кіровоградщині поліція затримала злочинну наркогрупу «наглядача за СІЗО» на прізвисько «Арсен» (ВІДЕО)

Через бунт у СІЗО Кропивницького ввели особливий режим



2586Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: