Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/20/na-kirovogradschini-povidomleno-pro-pidozru-golovi-silskoi-radi-za-napad-na-politseiskogo.htm
новини, 20 грудня 2019

На Кіровоградщині повідомлено про підозру голові сільської ради, за напад на поліцейського


Прокуратура Кіровоградської області повідомила про підозру голові однієї з сільських рад Бобринецького району в умисному заподіянні поліцейському тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків - повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


За версією слідства, наряд поліцейських під час нічного патрулювання території, виявив автомобіль, який рухався з порушенням правил дорожнього руху та не реагував, не законні вимоги поліцейських зупинитися. За результатами переслідування, поліцейські наздогнали порушника, який зупинився в подвір’ї будинку. Водій і пасажир авто продовжили ігнорувати законні вимоги поліцейських, почали поводити себе агресивно та, в подальшому, намагались задушити працівника поліції, для самозахисту правоохоронці скористались сльозогінним газом.


В ході проведення слідчих дій було встановлено, що одним з нападників був діючий сільський голова.

Згідно висновку судово-медичної експертизи підозрюваний спричинив поліцейському легкі тілесні ушкодження.


Правова кваліфікація кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 345 ( погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального Кодексу України.


Досудове розслідування триває.


Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



1552Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: