Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/19/u-kropivnitskomu-zavershili-rekonstruktsiju-stadionu.htm
новини, 19 грудня 2019

У Кропивницькому завершили реконструкцію стадіону (ВІДЕО)


Про завершення реконструкції стадіону на факультеті фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка у Кропивницькому, вартістю майже дванадцять гривень, Суспільному розповів помічник керівника будівельної організації, яка ремонтувала стадіон, Антон Полковенко. Ремонтували стадіон два роки.


Декан факультету фізичного виховання Анатолій Турчак висловився з приводу стану стадіону так:


”Тоді були бігові доріжки з невдалим покриттям. Сьогодні ми бачимо футбольне поле – дев’яносто на п’ятдесят метрів – з трав’яним покриттям, чотири бігові доріжки, сектор для штовхання ядра, сектори для метання молоту та диску, сектор для метання списа. Крім того, у нас є сектор для стрибків у довжину. Мріємо зробити сектор для стрибків у висоту”.


На стадіоні встановили чотири прожектори та стовпи з енергоекономним освітленням. Трибуну обладнали пластиковими сидіннями, їх триста п’ятдесят дев’ять. У планах – встановити електронне табло розміром два на три метри.


Чому стадіон ремонтували два роки, розповів помічник керівника будівельної організації Антон Полковенко.


”Були невеликі затримки фінансування. У 2019 році ми отримали можливість завершити стадіон. Тепер він має сучасний вигляд”.


Віцепрезидент Національного олімпійського комітету України Ігор Гоцул розповів, як використовуватимуть стадіон, гроші на реконструкцію якого, за його словами, виділили з державного бюджету.


”Це хороший тренувальний стадіон, на якому можна проводити змагання міського та обласного рівня, навіть, невеликі Всеукраїнські змагання. Завдання не ставилося проводити тут Олімпійські ігри, оскільки це факультет фізвиховання. І основний процес тут – навчання студентів, які потім працюватимуть в школах”.


Відкриють стадіон наступного тижня.


1674Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: