Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/16/u-znam-jantsi-obgovorili-pitannja-vivilnennja-pratsivnikiv-raiderzhadministratsii.htm
новини, 16 грудня 2019

У Знам'янці обговорили питання вивільнення працівників райдержадміністрації


Днями, у Знам’янській районній державній адміністрації відбулось чергове засідання координаційного комітету сприяння зайнятості населення, де його учасники  обговорили питання щодо масового вивільнення працівників Знам’янської райдержадміністрації та її структурних підрозділів.


У роботі координаційного комітету взяли участь представники Знам'янської райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, а також  представники профспілок працівників державних установ.


Під час обговорення Олена Слюсаренко, керівник апарату райдержадміністрації, ознайомила присутніх з нормативними документами, які регламентують питання проведення  вивільнення працівників райдержадміністрацій та її структурних підрозділів. Поінформувала про кількість посад, які скорочуються, та чисельність працівників, які будуть вивільнені.


У свою чергу начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації надала інформацію щодо вивільнення працівників управління та можливості надати вивільнюваним суміжні посади для подальшої роботи. Занепокоєна, що зменшення працюючих відбудеться, проте функції залишаються і робота буде виконуватися іншими працівниками з більшим навантаженням. 


Начальник управління агропромислового розвитку Олександр Федорченко зазначив, що рішенням Кабінету Міністрів України не передбачено існування управління агропромислового розвитку взагалі, тобто буде вивільнено 7 осіб. 


Директор філії Л. Компанієць поінформувала присутніх про проведення фахівцями служби зайнятості підготовчих заходів, що дозволяють скласти профіль кожного клієнта, визначити ті навички, здібності та компетентності, які найкраще його вирізняють на ринку праці, визначити ступінь мотивації та готовності до змін. Акцентувала увагу, що кожного клієнта буде супроводжувати свій кар’єрний радник, який складе індивідуальний план надання послуг, щоб підібрати роботу максимально швидко, навіть ще до самого звільнення.


Як повідомила В. Саржевська, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Знамянської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, за результатами засідання координаційного комітету сприяння зайнятості населення прийнято рішення щодо сприяння всіх сторін соціального діалогу розв’язанню питань забезпечення зайнятості  вивільнюваних працівників.


1030Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: