Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/16/u-svitlovodsku-rjatuvalniki-navchali-shkoljariv-pravilam-bezpeki-pid-chas-novorichnih-svjat-ta-kanikul.htm
новини, 16 грудня 2019

У Світловодську рятувальники навчали школярів правилам безпеки під час новорічних свят та канікул


З метою запобігання виникненню нещасних випадків і травмуванню громадян, у першу чергу – дітей, під час використання піротехнічних виробів та під час святкування новорічних свят працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів проводять відповідну попереджувальну роботу. Зокрема, активно відвідують навчальні заклади та навчають дітей безпечному поводженню під час канікул та святкових вихідних - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


13 грудня фахівці Світловодського міськрайонного відділу та 17 ДПРЧ У ДСНС в області поспілкувались з учнями 3-го класу міської загальноосвітньої школи №1.



Третьокласники з допомогою рятувальників не лише повторили правила пожежної безпеки, безпечної поведінки на кризі та біля водойм, пригадали порядок дій під час виникнення надзвичайної події вдома або у громадському місці, способи порятунку і самопорятунку, а ще й дізнались більше про роботу бійців пожежно-рятувальної служби, розпитали їх про різні випадки, які траплялись через необережність або недотримання громадянами правил безпеки, та отримали рекомендації, як не допустити, щоб трапилось лихо.


Крім того, школярі отримали можливість роздивитись та поміряти  бойовий одяг рятувальників та деяке спорядження, яким вони користуються при ліквідації різних надзвичайних подій і ситуацій. Наприкінці зустрічі учням та педагогам вручили застережні листівки, щоб правила безпеки та номер виклику Служби порятунку «101» були завжди під рукою.



         


1354Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: