Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/13/na-kirovogradschini-rozpochalis-pozaplanovi-perevirki-zakladiv-osviti.htm
новини, 13 грудня 2019

На Кіровоградщині розпочались позапланові перевірки закладів освіти


Після трагедії в Одесі, яка сталася 4 грудня, на території Кіровоградської області розпочалися позапланові перевірки додержання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки закладів, установ та організацій з масовим перебуванням людей – садочків, шкіл, професійно-технічних та вищих навчальних закладів, гуртожитків, установ охорони здоров’я та соціального захисту, державних об’єктів критичної і транспортної інфраструктури - повідомляє

прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


З цією метою в Управлінні ДСНС України у Кіровоградській області складено план перевірок. Разом з перевірками буде проводитись масово-роз’яснювальна робота та практичні тренування щодо порядку дій у випадку виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації в будівлі громадського закладу.


13 грудня фахівці Кропивницького міськрайонного відділу У ДСНС у Кіровоградській області здійснили перевірку медичного коледжу ім. Є. Мухіна в обласному центрі. У навчальному закладі було проінспектовано наявність та належний стан первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, стан шляхів евакуації з приміщень коледжу, стан утримання електрогосподарства, забезпеченість об’єкта протипожежним водопостачанням, а також наявність та працездатність систем протипожежного захисту.


Крім того, під час перевірки рятувальники провели інструктаж для студентів, викладачів та персоналу щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки на території та у приміщеннях навчального закладу, а також щодо дій у разі виникнення надзвичайної ситуації.


                       

1511Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: