Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/13/liga-evropi-gent-oleksandrija-2-1.htm
новини, 13 грудня 2019

Ліга Європи: «Гент» — «Олександрія» 2:1


Бельгійський «Гент» вже гарантував собі вихід в наступну стадію. Команда Володимира Шарана втратила шанси пройти дал. У цьому сезоні це буде остання єврокубкова зустріч, інформують «Олександрійські новини» з посиланням на офіційний сайт футбольного клубу "Олександрія".


Проливний дощ зустрічає команди на полі.


Гості розпочинають активно. Вже на першій хвилині кутовий біля воріт Камінські. «Гент» швидко перехоплює ініціативу.


На 7 хвилині контрвипад господарів і Депуатр, пробиваючи з-за меж штрафного майданчика, відкриває рахунок — 1:0.


10 хвилин позаду. Не зважаючи на те, що олександрійці пропустили швидкий гол, грають доволі непогано, майже на рівних з господарями поля.


На 13 хвилині момент у Третьякова, який не зміг завершити простріл капітана команди — Запорожана з лівого фланга.


За якусь мить шанс у Безбородька. Поки без голів.


16 хвилина – дубль Депуатра. Безус виступив асистентом, скинувши м’яч головою на партнера по команді у центр штрафного майданчика. Депуатр пробив в правий нижній кут. Паньків безсильний -2:0.


На 26 хвилині після розіграшу кутового бельгійцями, Паньків тягне дуже непростий м’яч, рятуючи команду від третього голу.


30 хвилин позаду. М’яч не затримується в центрі поля. Обидві команди грають в атакувальний футбол, не засиджуючись і не закриваючись біля власних воріт.


36 хвилина — небезпечний момент біля воріт Паньківа. Яремчук, знаходячись в штрафному майданчику, після паса Безуса, в падінні пробив по воротах. Паньків грає надійно, фіксуючи м’яч в руках.


Вже за чотири хвилини міг відзначитися і сам Безус, який увірвався у штрафний майданчик гостей і, після передачі Депуатра, потужно пробив в дальній кут. Голкіпер на місті.


На першій хвилині другого тайму Ковалець мав прекрасну нагоду забити у ворота «Гента». Але його удар низом не приносить бажаного результату: м’яч проходить поруч із штангою


На 54 хвилині «Олександрія», награвши за моментами на гол, все-таки забиває. Мірошніченко, отримавши м’яч від партнера по команді з льоту сильним ударом метрів з тридцяти, скорочує відставання — 2:1.


Вже за дві хвилини Безбородько, знаходячись в штрафному майданчику бельгійців,  забиває, але арбітр фіксує офсайд.


65 хвилина – темп гри не падає. Високі швидкості, пресинг, моменти біля одних та інших воріт. Поки що команда Володимира Шарана виглядає переконливіше за суперника.


На 69 хвилині Третьяков не влучає з вигідної позиції у створ воріт.


«Олександрія» тисне. Бельгійці змушені захищатися.


У другому таймі Паньків поки що без роботи. На 84 хвилині чи не перша спроба футболістів «Гента» потурбувати кіпера «Олександрії» так і завершується спробою. Боротьба триває.


На останніх хвилинах матчу гості віддали ініціативу господарям поля.


Три додані хвилини до основного часу пролітають дуже швидко. Свисток арбітра. Все. Ця Ліга Європи для олександрійців завершилася. І якщо дверима команді Володимира Шарана не вдалося голосно грюкнути на останок, то хоча б завершили цю відбіркову стадію з високо піднятою головою.


Фото з офіційного сайту ФК «Олександрія»


2396Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: