Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/13/fond-strizhakova-nagorodili-za-vstanovleni-tantsjuvalni-rekordi-u-kropivnitskomu-foto-.htm
новини, 13 грудня 2019

Фонд Стрижакова нагородили за встановлені танцювальні рекорди у Кропивницькому (ФОТО)


У Києві в НСК «Олімпійський» відбулося нагородження рекордсменів усіх років Національним Реєстром Рекордів України. Кропивницький – серед міст, яке отримало найвищу відзнаку. Про це повідомляється на сторінці Культурно-мистецького фонду «Перспектива» у мережі Фейсбук.


Так, Національний Реєстр Рекордів України відзначив місто за танцювальні рекорди Кропивницького, які встановили учасники міжнародного фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом»  від Фонду «Перспектива» Артема Стрижакова.  Представники Фонду були офіційно запрошені на урочистості, в яких також взяли участь селебретіс, видатні спортсмени, науковці, громадські діячі та представники влади. Також в рамках заходу презентували ювілейну книгу рекордів, до якої увійшли і танцювальні рекорди Кропивницького.  


«Ті рекорди, які встановлює Кропивницький – це справді статусні рекорди, це ті досягнення, які підтверджують рівень міста. Як відомо, це місто давно себе позиціонує, як танцювальна столиця України. Це почалося ще з проекту «Майдансу», коли був встановлений масовий, яскравий танцювальний рекорд», - зазначила керівник Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова.


«Велика честь потрапити на такий захід, а тим більше отримати нагороду. Безмежно вдячна Артему Стрижакову та всій команді Фонду «Перспектива», що 3 роки тому довірили саме мені бути організатором та постановником трьох національних рекордів України у нашому місті», - поділилася виконавчий директор Фонду «Перспектива» Олександра Ткаченко. 


За словами засновника Фонду «Перспектива» Артема Стрижакова, вже навесні місто спостерігатиме за встановленням нового рекорду, яке відбудеться під час ХІІ Міжнародного фестивалю пісні і танцю «Об'єднаймо дітей мистецтвом».


Нагадаємо, протягом останніх трьох років учасники фестивалю «Об'єднаймо дітей мистецтвом», організований фондом Артема Стрижакова, встановлюють національні рекорди. Зокрема, у 2017 році рекорд встановив дитячий флешмоб миру на головній площі міста. У 2018 році місто встановило національний рекорд України з наймасовішої польки. А цьогорічний рекорд був встановлений завдяки масовому танцювальному екофлешмобу.




  Дитячий флешмоб миру (2017 рік)











Наймасовіша полька (2018 рік)













Танцювальний екофлешмоб (2019 рік) 













   

2472Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: