Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/12/u-miskradi-kropivnitskogo-vruchili-materialnu-dopomogu-343-m-likvidatoram-avarii-na-chaes.htm
новини, 12 грудня 2019

У міськраді Кропивницького вручили матеріальну допомогу 343-м ліквідаторам аварії на ЧАЕС


Щороку Україна вшановує людей, які ціною свого життя і здоров'я змогли здолати страшну трагедію ХХ століття, продемонструвавши світові зразок безмірного героїзму і мужності, самовідданості і високого професіоналізму - повідомляє сайт МРмК.


Сьогодні, 12 грудня, у переддень Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС у міській раді Кропивницького відбулося вручення матеріальної допомоги ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС І категорії 2 та 3 груп інвалідності.


- Дякуємо вам за ваш неоціненний подвиг! Ми низько вклоняємося перед вами, тими, хто захистив нас, нашу країну від атому, хоч і мирного, але який наробив багато горя, - звернулась до ліквідаторів у вітальному слові заступниця міського голови Наталія Дзюба. - Бажаю, щоб у ваших родинах завжди панував мир, злагода і добробут, а найголовніше кожному з вас — міцного здоров’я!


Наталія Дзюба також виконала почесну місію: вручила відзнаки міської ради Кропивницького та її виконавчого комітету учасникам ліквідації наслідків аварії.


За вагомий особистий внесок у вирішенні соціально-правових питань громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, активну життєву позицію, багаторічну плідну діяльність у розбудові громадської організації та у зв'язку з Днем вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС Грамотою Міської ради міста Кропивницького та Виконавчого комітету нагороджується  Микола Лазорець.


Подяку міської ради Кропивницького та виконавчого комітету оголошено голові комітету вдів громадської організації “Фортечна районна у м. Кропивницькому організація інвалідів Чорнобиля “Ліквідатор” Раїсі Матуляк та члену правління цієї громадської організації, учаснику ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕC Сергію Рябоконю.


Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради Кропивницького матеріальну допомогу у розмірі 1000 гривень кожному отримали 343 ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС І категорії 2 та 3 груп інвалідності.


Слова вдячності на адресу ліквідаторів цього дня лунали і від голови Подільської ради Руслана Фросіняка.


А музичні вітання для героїв–ліквідаторів цього дня дарували артисти міського професійного духового оркестру під диригенством Богдана Максименка та солісти Анастасія і Олександр Безай.



           

744Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: