Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/12/u-kropivnitskomu-zakladi-girnicha-gimnazija-vidbulosja-sportivno-svjato-maibutni-olimpiitsi-.htm
новини, 12 грудня 2019

У Кропивницькому закладі «Гірнича гімназія» відбулося спортивно свято «Майбутні олімпійці»


У Кропивницькому комунальному закладі «Гірнича гімназія» відбулося спортивно – патріотичне свято «Майбутні олімпійці», присвячений Дню Збройних Сил України - повідомляє сайт МРмК.


У заході, організованому завдяки співпраці управління молоді та спорту міської ради Кропивницького, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і обласного відділення Національного олімпійського комітету України, взяли участь близько 100 школярів.


Директор міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Микола Аношкін розповів школярам про історію виникнення і проведення Олімпійських ігор та про відомих кропивницьких спортсменів-олімпійців.



    Діти взяли участь у спортивних естафетах, позмагалися у кмітливості відповідаючи на запитання олімпійської вікторини.


Переможці та призери нагороджені дипломами управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького. А від обласного відділення НОК України діти отримали сувеніри та літературу на олімпійську тематику.






     

1531Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: