Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/10/dlja-rjatuvalnikiv-proveli-informatsiinu-lektsiju-pro-zahist-prav-ljudini.htm
новини, 10 грудня 2019

Для рятувальників провели інформаційну лекцію про захист прав людини


10 грудняу рамках Всеукраїнського тижня права та до Дня прав людини, який вшановує проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини, співробітники юридичного сектора Управління ДСНС України у Кіровоградській області прочитали рятувальникам інформаційну лекцію про реалізацію і захист прав людини, які закріплені в Конституції України та інших законодавчих актах, а також повідомили про заходи, які вживаються державою з метою їх реалізації - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Зокрема під час лекції співробітники Управління дізнались, що права будь-якої людини є універсальними, тобто належать усім людям у будь-яких ситуаціях незалежно від соціального становища. Ніхто не може позбавити людини його права. Права людини і громадянина в Україні можуть обмежуватись тільки у випадках, прямо передбачених Конституцією. Разом з тим існують такі права, котрі не можуть бути обмежені в жодному разі, наприклад, право на життя і право захищати своє життя і здоров’я.


На завершення лекції усім присутнім були роздані роздруковані законодавчі акти, які стосуються прав осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту під час проходження служби.


      

1088Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: