Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/10/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-bezkoshtovno-zdobuti-odnu-z-naizatrebuvanishih-profesii.htm
новини, 10 грудня 2019

Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно здобути одну з найзатребуваніших професій


Для бажаючих отримати професію «Офіціант» з 11 грудня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання групи безробітних за зазначеною професією.Термін навчання – 5,2 місяці, повідомлєя відділ організації професійного навчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Офіціант – обличчя будь-якого ресторану, кафе або бару. У його завдання входить якісне обслуговування і забезпечення комфортного проведення часу всіх гостей закладу.


До претендентів на роботу роботодавцями висуваються такі вимоги: знання правил сервіровок,особливостей подачі страв, вміння правильно поєднувати продукти і напої, а деякі вимагають –знання іноземноїмови.


Умови направлення на навчання: 


- повна загальна середня або професійно-технічна освіта;

- повноліття (не менше 18 років);

- медична довідка з допуском до професії.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила вказана професія, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут.



814Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: