Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/04/u-kropivnitskomu-prezentuvali-kapitalno-vidremontovanu-zhinochu-konsultatsiju.htm
новини, 4 грудня 2019

У Кропивницькому презентували капітально відремонтовану жіночу консультацію


У жіночій консультації №1 по вулиці Генерала Жадова у Кропивницькому створені найкращі умови для пацієнток і лікарів


У вівторок, 3 грудня, у Кропивницькому презентували капітально відремонтовану жіночу консультацію №1. Тепер вона одна з кращих в області - повідомляє Міська рада міста Кропивницького.


Медичний заклад по вулиці Генерала Жадова, 23 почали реконструювати ще у 2017 році. Необхідно відзначити, що в жіночій консультації поетапно виконали повний капітальний ремонт, не припиняючи прийом пацієнтів: відновили інтер’єр приміщень, оновили фасад, покрівлю, здійснили благоустрій прилеглої території. Перевірити якість ремонту до закладу охорони здоров’я завітав міський голова Андрій Райкович.


- Тепер ця консультація виглядає справді по-європейськи, - наголосив очільник міста. – Тут створені просто чудові умови і для лікарів, і для пацієнток, а їх тут обслуговується більше 70 тисяч. Я переконаний, що це одна з кращих консультацій в області!


Важливо, що заклад повністю перевели на автономне опалення. Тож тепер персонал може самостійно контролювати температуру в приміщенні. На ремонт з міського бюджету пішло майже 8 мільйонів гривень





      

1173Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: