Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/04/starshoklasniki-sokolivskoi-otg-vidvidali-zavod-elvorti-.htm
новини, 4 грудня 2019

Старшокласники Соколівської ОТГ відвідали завод «Ельворті»


Для учнівської молоді Соколівської об’єднаної територіальної громади у рамках обласного Місячника профорієнтації молоді «Знайди себе – спроектуй своє майбутнє», фахівцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості проведено професіографічну екскурсію до одного з найстаріших на Кіровоградщині заводів з виробництва сільськогосподарської техніки – ПАТ «Ельворті».


Одягнувши яскраві жилети з емблемою заводу, старшокласники потрапили на виробництво. Офісні приміщення, виробничий цех та виставковий майданчик дуже вразили старшокласників. Вони із захопленням слухали розповідь Світлана Кулик, начальник відділу управління персоналом підприємства, про історію заводу, про запровадження на виробництві нових технологій і технологічного обладнання.


На власні очі екскурсанти побачили виробничий процес виробництва сучасної сільськогосподарської техніки і, відповідно, які робітничі професії затребувані.


Школярі були приємно вражені масштабами виробництва та налагодженим виробничим процесом. Також старшокласники мали змогу побачити інноваційну лінію порошкового фарбування, аналогів якої на сьогоднішній день в Україні немає. Школярам продемонстрували, як проводяться зварювальні роботи, як на найсучаснішому обладнанні заводу (прес-автоматах, установках плазмового і лазерного різання металу) працюють фахівці.


Крім того, старшокласники Кропивниччини познайомились з Економіко-технологічним інститутом імені Роберта Ельворті. Школярі отримали чимало корисної та цікавої інформації про навчальний заклад, умови вступу, особливості навчання, грантові та стипендіальні пропозиції для студентів та ін.


Таке тепле спілкування і враження від побаченого завжди залишається у пам'яті дітей, а для когось стане вирішальною подією у виборі майбутньої професії. 



      

1158Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: