Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/04/na-kirovogradschini-zemlevporjadniki-proveli-derzhavnu-ekspertizu-952-ob-ektiv.htm
новини, 4 грудня 2019

На Кіровоградщині землевпорядники провели державну експертизу 952 об'єктів


За січень-листопад 2019 року ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області проведено державну експертизу 952 об’єкти документації із землеустрою та землеоціночних робіт - повідомляє прес-служба, Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області.


За підсумками перевірки, 466 матеріалів (48,9% від загальної кількості) отримали позитивну оцінку. На доопрацювання повернуто 486пакетів документів.


Додатково.

Державну експертизу землевпорядної документації фахівці проводять з метою дослідження, перевірки, аналізу та оцінки об'єктів експертизи на предмет їх відповідності вимогам законодавства, встановленим стандартам, нормам і правилам. Під час проведення експертизи інспектуються матеріали із землеустрою та оцінки земель, а також документація державного земельного кадастру. За підсумками проведеного аналізу готуються обґрунтовані висновки.



800Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: