Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/04/kropivnitskii-zvilnjaetsja-vid-samovilno-vstanovlenih-timchasovih-sporud.htm
новини, 4 грудня 2019

Кропивницький звільняється від самовільно встановлених тимчасових споруд


Комісія з демонтажу тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності ухвалила демонтувати самовільно розміщені тимчасові споруди для провадження підприємницької діяльності на території міста Кропивницького - інформує сайт МРмК.


Відповідно до прийнятого комісією рішення, демонтажу підлягають два об’єкта: тимчасова споруда у вигляді торгівельного павільйону “ Coffee Mobile” у сквері “Центральний” та торгівельний павільйон “Шаурма, Хот-дог” по вулиці  Добровольського, напроти житлового будинку № 15  - повідомляє Ірина Мартинов, т.в.о. начальника управління – головного архітектора міста.


Управління містобудування та архітектури міської ради архітектури рекомендує власникам чи користувачам зазначених об’єктів  терміном один робочий день  демонтувати споруди та привести земельні ділянки у належний стан з відновленням благоустрою.


- У разі добровільного виконання демонтажу споруди,  прошу повідомити управління містобудування та архітектури міської ради  Кропивницького, - відзначила т.в.о. начальника управління Ірина Мартинова. – Це можна зробити за адресою вулиця Тараса Карпи, 68, кімн. 322.  В іншому випадку, споруди будуть демонтовані примусово. Примусовий демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд буде проведено з 05.12.2019 року по 06.12.2019 року.


        


1161Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: