Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/03/u-kropivnitskomu-startuvala-aktsija-gornjatka-dlja-maljat-.htm
новини, 3 грудня 2019

У Кропивницькому стартувала акція «Горнятка для малят»


Майже десять років тому у Кропивницькому проходила акція «Горнятка для малят». Вона полягала у тому, що кожен бажаючий міг принести своє горнятко, щоб далі благодійники передали їх вихованцям дитячих будинків. Тоді було зібрано понад сотню чашок, які помандрували у сиротинці по всій області - розповідає журналістка та громадська діячка, координаторка Прес-клуб реформ  Вікторія Талашкевич


Гарні традиції, звісно, варто підтримувати. Тому цього року, з нагоди Дня Святого Миколая, кафе «Ваніль» у Кропивницькому запрошує небайдужих містян заглянути у свої шафки, подивитися, якими чашками та кружками ви не користуєтесь, і з добрим серцем передати їх діткам в інтернати та людям похилого віку у притулки. Ви можете принести чашки у кафе «Ваніль», а організатори акції зобов’язуються розвезти зібрані подарунки по області.


- Кожного з нас щось зігріває – когось теплі обійми рідної людини, когось – приємний спогад, а когось і чашка духмяного чаю, - переконана директорка кафе «Ваніль» Яна Кравчук. - Звісно, ініціюючи акцію «Горнятка для малят», ми розуміємо, що чашки - це далеко не головна потреба дітей, позбавлених батьківського піклування. Але це можливість для багатьох мешканців Кропивницького передати дітям частку свого тепла і долучитися до доброї справи!».


Навіть якщо у вас немає коштів чи речей, які б ви хотіли передати дітям, передайте власну чашку. Теплота напою у чашці зігріває і нагадує про того, хто подарував горнятко!


Чашки збиратимуть два тижні – з 1 по 15 грудня, - за адресою: вул. Пацаєва, 11б (це біля супермаркету «Ятрань», поруч із відділенням «Нова пошта»). Кафе працює щодня з 8.00 до 20.00, тож приходьте у зручний для вас час. Просто подумайте, скільки у вас вдома чи в офісі чашок, і скількома із них ви реально користуєтесь. Тож, якщо виникне бажання поділитися горнятком на користь дітей, зробіть це!


2021Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: