Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/03/rjatuvalniki-zaklikali-zhiteliv-ustinivki-ta-oleksandrii-podbati-pro-vlasnu-bezpeku-v-zimovii-period-foto-.htm
новини, 3 грудня 2019

Рятувальники закликали жителів Устинівки та Олександрії подбати про власну безпеку в зимовий період (ФОТО)


Працівники Служби порятунку продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед населення області щодо необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки під час опалювального сезону. Як показує досвід, не всі громадяни відповідально ставляться до власної безпеки та завчасно готуються до періоду опалення, тому й лихо не змушує себе чекати: збільшується кількість пожеж, які зумовлені саме порушеннями правил експлуатації електрообігрівачів, пічного опалення, газових приладів тощо. Щоб застерегти жителів Кіровоградщини від ймовірної біди, працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів проводять профілактичну роботу в населених пунктах області, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


3 грудня відпрацьовувався житловий сектор смт Устинівки та м. Олександрії. Під час проведення роз’яснювальної роботи працівники пожежно-рятувальної служби, в першу чергу, приділяють увагу непрацюючим громадянам, пенсіонерам, інвалідам, багатодітним родинам, самотнім людям поважного віку, оскільки саме вони є найвразливішими перед руйнівними факторами вогню. Рятувальники поцікавились, чи знають громадяни правила пожежної безпеки, чи дотримуються їх у побуті, нагадали причини, через які найчастіше стаються загоряння в оселях, дали необхідні рекомендації, як убезпечити себе та своє майно від знищення вогнем, а також вручили застерігаючі листівки з правилами безпечної життєдіяльності.


   



794Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: