Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/03/golova-kirovogradskoi-oblradi-vruchiv-pismennikam-vidznaki.htm
новини, 3 грудня 2019

Голова Кіровоградської облради вручив письменникам відзнаки


Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко взяв участь в урочистостях з нагоди 35-річчя від дня заснування Кіровоградської обласної організації Національної спілки письменників України. Захід відбувся у Кропивницькому міському літературно-меморіальному музеї  І.К.Карпенка-Карого, повідомляється на сайті облради.


Олександр Чорноіваненко привітав письменників та вручив відзнаки обласної ради.


- Мені за честь святкувати разом з вами цю прекрасну дату. Я радий, що тут присутня молодь. Це значить, що той величезний досвід, який ви напрацювали за ці тридцять п’ять років, є кому передати. Від депутатського корпусу обласної ради прийміть щирі вітання та побажання здоров’я і творчої наснаги, - зазначив Олександр Чорноіваненко.


Почесною грамотою Кіровоградської обласної ради нагороджено


КЕРДІВАРЕНКА Олександра Федоровича прозаїка, публіциста, члена Кіровоградської обласної організації Національної спілки письменників України.


Грамотою Кіровоградської обласної ради нагороджено


ЦАРУК Антоніну Петрівну поетесу, літературознавця, члена Кіровоградської обласної організації Національної спілки письменників України.


1061Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: