Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/29/kabmin-anonsuvav-masshtabne-budivnitstvo-dorig-z-vesni-2020-roku.htm
новини, 29 листопада 2019

Кабмін анонсував масштабне будівництво доріг з весни 2020 року


Кабінет міністрів України планує почати масштабне будівництво доріг з 1 березня 2020 року.


«Ми дуже добре розуміємо, що потрібно робити. І в наступному році з 1 березня ми плануємо почати велике будівництво. Для цього в державному бюджеті передбачені необхідні кошти. Їх недостатньо, але це необхідний стартовий ресурс, який ми маємо намір використовувати, щоб країна «поїхала», – заявив прем’єр-міністр Олексій Гончарук під час ефіру на одному з телеканалів - повідомляє ua.news


Глава уряду також нагадав, що Кабмін змінив керівництво «Укравтодору» і «Укртрансбезпеки» – ключових органів, які повинні забезпечувати високу якість доріг. У наступному році план по будівництву і ремонту 4 тисяч кілометрів доріг буде виконаний.


«Будівництво доріг для нас – це не тільки спосіб зшити країну, це ще і спосіб запустити економіку. Це один з трьох економічних стовпів, на яких буде триматися економічне зростання наступні п’ять років», – сказав він.


1281Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

дороги30 листопада 2019 02:15
0
Предлагаю поддержать по этому поводу весьма толковую петицию:
https://petition.president.gov.ua/petition/74220

Складывается ощущение, что после замены асфальтного покрытия дорог или других видов работ не проводится никакой инспекции качества асфальта и качества работ. Как следствие мы имеем некачественные дороги и другие услуги. Вероятно, инспекции, отвечающие за этот вопрос, существуют, однако, во многих случаях, они либо не справляются со своей задачей, либо выполняют ее недобросовестно. Создание новых инспекций вряд ли изменит сложившуюся ситуацию. А вот создание сайта/мобильного приложения, которое позволит жителям городов указывать на неудовлетворительное качество выполненных работ, даст независимую экспертизу и поможет выявить существующие проблемы. На сайте/приложении следует дать возможность зарегистрироваться, отметить на карте проблему и указать сферу деятельности: дороги, холодное/горячее водоснабжение, водоотведение, электрификация, и т.д.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: