Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/28/bezrobitni-kirovogradschini-majut-zmogu-ofitsiino-pratsevlashtuvatisja-v-izraili.htm
новини, 28 листопада 2019

Безробітні Кіровоградщини мають змогу офіційно працевлаштуватися в Ізраїлі (ВІДЕО)


Сьогодні, 28 листопада у «Прес-клубі реформ» відбулася прес-конференція щодо працевлаштування українських робітників в Ізраїлі, повідомляє «Кіровоград24»


Реалізує проект в межах України громадська організація «Велика ідея» за співпраці обласних центрів зайнятості. «Наразі, нам вже вдалося працевлаштувати понад 500 українців, чотири з них представники Кіровоградської області, які на даний час працюють в Ізраїлі. Угода, згідно якої ми працюємо має безстроковий термін. Маємо можливість працевлаштовувати за чотирма спеціальностями у галузі будівництва:  арматурник, опалубник, плиточник, штукатур», - розповіла очільниця ГО «Велика дія» Людмила Зубарєва. 


 Для бажаючих працевлаштуватися витрати будуть мінімальні, адже сама робоча віза відкривається за рахунок роботодавця. Працівнику ж потрібно подати заяву до центру зайнятості, пройти екзамен, потім витратитися лише на проходження повного медичного огляду та переліт до Ізраїлю. 


«Під час роботи українці нарівні з ізраїльтянами отримуватимуть повне медичне страхування та соціальне забезпечення. Працівник отримує житло, яке має надати роботодавець. Договір можна укласти на рік і після продовжити, але не довше ніж на 64 місяці», - говорить Людмила Зубарєва. 




 Заробітна плата складає орієнтовно 1500-2000$ в місяць, та залежить від кількості відпрацьованих годин. Крім цього під час роботи за кордоном на депозитний рахунок працівника буде нараховуватися, так звана, вихідна допомога у розмірі 700 шекелів щомісяця - це близько 200 американських доларів , і їх працівник матиме змогу отримати, якщо по закінченнюю договору повернеться на батьківщину, а не залишиться в Ізраїлі. 


Згодом планується розширити кількість спеціальностей  на які зможуть претендувати українці, які бажають тимчасово працювати в Ізраїлі.


Детальну інформацію щодо працевлаштування можна отримати за телефонами: 099/097/093 20 25 588


      













2023Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: