Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/22/bezrobitnim-novoarhangelschini-prezentuvali-odne-z-agropidpriemstv-raionu.htm
новини, 22 листопада 2019

Безробітним Новоархангельщини презентували одне з агропідприємств району


З метою надання роботодавцю допомоги у підборі необхідних працівників, а громадянам – підходящої роботи, в Новоархангельській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбулась презентація роботодавця - повідомляє Надія Лебідь, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Новоархангельської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Так, ТОВ Агрофірмі «Хлібороб», що спеціалізується на вирощуванні зернових та технічних культур, терміново потрібен керівник підрозділу охорони, який виконуватиме обов'язки у с. Кальниболота Новоархангельського району.


Представник роботодавця, фахівець з безпеки підприємства Віталій Габура, ознайомив присутніх з характером роботи агрофірми, умовами праці, розміром заробітної плати. Також мова йшла й про додаткові заохочення та соціальні гарантії, які застосовує роботодавець. В. Габура акцентував увагу присутніх на тому, що в користування надається службовий автомобіль.


Учасники заходу отримали вичерпні відповіді на свої запитання, а ті, хто зацікавився представленою вакансією, заповнили анкети кандидатів на посаду.



779Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: