Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/21/u-kropivnitskomu-pasazhir-namagavsja-domovitis-z-patrulnimi.htm
новини, 21 листопада 2019

У Кропивницькому пасажир намагався "домовитись" з патрульними (ВІДЕО)


Чергова спроба «домовитись» з патрульними поліцейськими закінчилася для порушників відкритою кримінальною справою. Під час патрулювання поліцейські помітили водія, який, керуючи автомобілем Toyota, не дотримався вимог дорожніх знаків. Подія сталася у понеділок близько 11-години на вулиці Перша виставкова, що в Кропивницькому - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


У ході розмови з водієм його пасажир звернувся до поліцейських та передав їм грошову купюру номіналом 200 гривень. Чоловік навіть не приховував, що хоче «домовитись» без складання відповідних адміністративних матеріалів.


З огляду на ситуацію, що склалася, патрульні викликали на місце події слідчих, які зафіксували всі обставини події.


За порушення правил дорожнього руху поліцейські винесли водієві постанову за ч.1 ст.122 КУпАП (недотримання вимог дорожніх знаків), за що передбачений штраф у сумі 255 гривень.


У той же час максимальна відповідальність за пропозицію поліцейському неправомірної вигоди (ч.1 ст.369 ККУ) передбачена у вигляді позбавлення волі строком до 4 років.



1380Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: