Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/18/u-kropivnitskomu-doshkilnjata-poznaiomilis-iz-rjatuvalnikami.htm
новини, 18 листопада 2019

У Кропивницькому дошкільнята познайомились із рятувальниками


Вихованці дошкільних навчальних закладів завжди потребують підвищеної уваги. Адже вони тільки почали пізнавати світ та ще не досить добре орієнтуються серед його небезпек. Задля збереження життя і здоров’я дітей, які досить часто стають винуватцями надзвичайних подій і постраждалими в них, фахівці служби з надзвичайних ситуацій проводять різноманітні виховні заходи - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 18 листопада співробітники Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з рятувальниками1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький завітали до дитячого садочка №68 «Золота рибка», що вобласному центрі. Фахівці Служби порятунку провели з дітьми пізнавальне заняття із залученням пожежно-рятувального автомобіля. Вихованці «Золотої рибки» отримали нагоду роздивитись пожежний автомобіль, сфотографуватись у ньому та посидіти за кермом. Бійці пожежно-рятувального підрозділу розповіли малятам, які інструменти та обладнання є в автомобілі та як вони його використовують. Дошкільнята дізнались, чому виникають пожежі, як їм запобігти, як рятуватись, якщо у приміщенні виникло займання і повно диму, як телефонувати до Служби порятунку.


Крім корисних порад та нових знань про рятувальників і Службу порятунку, діти отримали від гостей у формі тематичні листівки з порадами, викладеними у доступній формі як попередити лихо, та номерами телефонів екстрених служб.


                    

773Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: