Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/15/vidbulas-chergova-sesija-oblasnogo-parlamentu-ditei.htm
новини, 15 листопада 2019

Відбулась чергова сесія обласного парламенту дітей


У сесійній залі обласної ради відбулось пленарне засідання ІV сесії ХІІ скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Юних парламентарів привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. Він відзначив системність роботи учнівського самоврядування на Кіровоградщині та важливість участі молоді у вирішенні актуальних проблем підростаючого покоління.


Кращі районні та міські парламенти дітей були відзначені дипломами обласного центру дитячої та юнацької творчості. Зокрема, за результатами рейтингової оцінки лідерами визначено учнів Новоукраїнської ОТГ та міста Кропивницького.


Під час сесійного засідання заслухано звіт про діяльність обласного парламенту дітей в міжсесійний період та обговорено форми роботи. Також заслухано звіти депутатів з тематики: «Учнівське самоврядування як дорожня карта саморозвитку», «Районна рада та районний парламент дітей: досвід та ініціативність в роботі органів самоврядування дорослих та дітей», «Булінг і молодіжне середовище. Захист і закон», «Самоосвіта – новий тренд чи вимога часу», «Про результати дослідження визначення потреб підлітків Кіровоградської області».


1044Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: