Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/15/rjatuvalniki-zaklikajut-naselennja-zavzhdi-pam-jatati-pravila-pozhezhnoi-bezpeki-foto-.htm
новини, 15 листопада 2019

Рятувальники закликають населення завжди пам’ятати правила пожежної безпеки (ФОТО)


Пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини мало не щодня залучаються на гасіння пожеж у житловому секторі. Пожежі на обійстях та в домівках жителів області, як правило, завдають помітних матеріальних збитків, а іноді закінчуються трагічно. Фахівці Служби порятунку наголошують, що набагато легше попередити біду, аніж ліквідувати наслідки. Саме з метою попередження надзвичайних подій у житловому секторі працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів постійно проводять серед населення профілактичні заходи, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


15 листопада співробітники районних підрозділів У ДСНС в області провели просвітницьку роботу серед мешканців селища міського типу Смоліне та міста Світловодськ. Під час спілкування з громадянами рятувальники розповіли про найпоширеніші причини виникнення пожеж у будинках та квартирах. Особливу увагу представники Служби порятунку закцентували на необхідності дотримання правил безпеки при експлуатації пічного опалення, електричних і газових систем обігріву. Рятувальники зауважили, що подібні прилади повинні бути справними та відповідати чинним технічним нормам. Також люди дізналися, як діяти при виникненні пожежі, які існують засоби первинного пожежогасіння та за яким номером викликати пожежно-рятувальний підрзділ. 


Фахівці Служби порятунку звернули увагу населення і на правила безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів. За допомогою тематичних листівок рятувальники нагадали громадянам, які існують види боєприпасів та що робити у разі знаходження подібних небезпечних предметів.


      


742Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: