Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/15/na-kirovogradschini-vilnimi-e-44-vakansii-u-agrarnii-sferi.htm
новини, 15 листопада 2019

На Кіровоградщині вільними є 44 вакансії у аграрній сфері


Так, ФОП Матвєєва Ніна Михайлівна запрошує керуючого фермою (с. Петрове Знам’янського району) для забезпечення виконання завдань по виробництву продукції тваринництва та птахівництва, з оплатою 5100 грн на місяць, повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Підприємства (тваринницькі комплекси/ ферми) Кропивницького, Знам’янського, Олександрійського та Новгородківського районів потребують зоотехніків і пропонують заробітну плату від 4173 до 6000 грн.


Філія «Кіровський» ПАТ «Агрохолдинг Авангард» запрошує оператора птахофабрики (с. Вільне Кропивницький район) та  пропонує заробітну плату у розмірі 7 000 грн.


Крім того, у Бобринецькому, Гайворонському, Долинському, Знам’янському, Новомиргородському та Маловисківському районах потрібні 18 трактористів-машиністів сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Заробітна плата – від 4173 до 10000 грн.


Вакантними є 20 вакансій для робітників з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва/фермерського господарства. Розмір заробітної плати від 4173 до 4500 грн. 10 вакансій призначені для працевлаштування осіб з інвалідністю. Працівники потрібні у Вільшанському, Долинському, Маловисківському та Новгородківськомурайонах Кіровоградщини.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.


   



1258Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: