Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/15/na-kirovogradschini-politseiski-vikrili-nezakonnu-porubkuponad-pivtisjachi-derev-foto-.htm
новини, 15 листопада 2019

На Кіровоградщині поліцейські викрили незаконну порубкупонад півтисячі дерев (ФОТО)


Працівники сектору реагування патрульної поліції Вільшанського відділення на межі Кіровоградської та Миколаївської областей виявили осіб, які здійснювали вирубку, повідомляє відділення Голованівського відділу поліції Кіровоградської області.


На місцеприбула слідчо-оперативна група. У результаті вжитих заходів поліцейські встановили, що у лісосмузі було вирубано більше ніж півтисячі дерев різних порід.


Особи громадян, які перебували на місці події, встановлено. Ними виявилися двоє жителів району та один мешканець Миколаївської області.


Вантажні автомобілі разом зі спиляною деревиною правоохоронці вилучили та помістили на зберігання до Вільшанського відділення поліції. 


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 246(незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України, триває.


          



653Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: