Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/15/bezrobitnih-kirovogradschini-zaproshujut-stati-manikjurnikami.htm
новини, 15 листопада 2019

Безробітних Кіровоградщини запрошують стати манікюрниками


Красиві доглянуті руки та нігті – візитна картка сучасної успішної жінки. Акуратний манікюр додає впевненості у собі, підіймає настрій та неодмінно привертає увагу оточуючих. Саме тому, професія манікюрника зараз необхідна, престижна та гарно оплачувана, повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості допомагають безробітним зайняти своє місце на ринку праці.Саме тому, для бажаючих отримати професію манікюрника, за сприяння обласного центру зайнятості з 18листопадапоточного року на базі Дніпропетровськогоцентру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання групи безробітних за зазначеною професією. Термін навчання – 3 місяці. 


Навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Умови направлення на навчання: 


- повна загальна середня освіта;

- повноліття (не менше 18 років);

- медична довідка з допуском до професії.


Якщо вас зацікавила професія манікюрника, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до центрів зайнятості.



812Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: