Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/13/na-kirovogradschini-trivae-marafon-z-polipshennja-umov-pratsi-rjatuvalnikiv-foto-.htm
новини, 13 листопада 2019

На Кіровоградщині триває марафон з поліпшення умов праці рятувальників (ФОТО)


Виконання будь-якої роботи протягом тривалого часу супроводжується стомленням організму, що проявляється в зниженні працездатності людини. Значно впливає на стан працівника навколишнє виробниче середовище, тобто умови на робочому місці, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Коли люди відчувають себе незатишно в оточуючій обстановці, вони менш зацікавлені у якісному виконанні роботи, частіше відчувають роздратування та втому, так вважають психологи. А якщо мова йде про рятувальників, надзвичайно важливо зберігати протягом робочої доби високий рівень їхньої працездатності, бадьорий настрій та енергійність.


Розуміючи це, керівництво Управління та пожежно-рятувальних підрозділів постійно вишукує можливість поліпшити умови праці особового складу.


Так, відповідно до затвердженого плану ремонтно-будівельних робіт, кожен підрозділ У ДСНС у Кіровоградській області виконує узяті зобов’язання згідно із визначеними строками.


Зокрема, у приміщенні 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове наразі здійснено ремонт коридору (пофарбовано та обшито дерев’яними панелями стіни, замінено двері), приміщення постового (замінено підвіконня, обшито стіни) та їдальні (обшито стіни). А у 31-ій ДПРЧ смт Новоархангельськ пофарбовано стіни фасаду будівлі частини та проведено ремонт караульного приміщення.


                     


1582Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: