Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/08/pid-chas-tizhnja-znan-rjatuvalniki-kirovogradschini-zaproshujut-ditei-na-piznavalni-ekskursii-foto-.htm
новини, 8 листопада 2019

Під час Тижня знань рятувальники Кіровоградщини запрошують дітей на пізнавальні екскурсії (ФОТО)


Упродовж не лише Тижня знань з безпеки життєдіяльності, але й усього року Управління ДСНС у Кіровоградській області проводить різноманітні навчально-виховні заходи, направлені на формування у дітей та юнацтва високої відповідальності за своє життя, довколишній світ, а також за життя, здоров’я та майно інших людей, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Одним із цікавих та дієвих методів пропагандистської роботи є проведення екскурсій до пожежно-рятувальних частин, під час яких діти знайомляться ближче із професією рятувальника, мають змогу безпосередньо поспілкуватись із вогнеборцями, роздивитись пожежні автомобілі, рятувальне оснащення тощо.


Так, наприклад, надзвичайники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка приймали «делегацію» учнів місцевої школи. 


Крім того, у напруженому режимі зараз працює пожежно-технічна виставка-музей У ДСНС у Кіровоградській області. Щодня кілька груп дітей знайомляться з експозицією музею, що розмішена у трьох залах: історії, техніки та служби, а також з питання профілактики. Шклярі, дошкільнята та учнівська молодь мають змогу познайомитись із славетною історією пожежної охорони Кіровоградщини, пожежно-рятувальною технікою, спорядженням різних епох та оглянули унікальну діораму великої пожежі, під час якої вигоріло все місто Єлисаветград (історична назва м. Кропивницький).



         


731Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: