Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/07/u-kropivnitskomu-gimnazisti-zamislilis-jak-dijati-u-vipadku-viniknennja-nadzvichainoi-situatsii.htm
новини, 7 листопада 2019

У Кропивницькому гімназисти замислились, як діяти у випадку виникнення надзвичайної ситуації


7 листопада у Кропивницькому фахівці Управління ДСНС України у Кіровоградській області в рамках проведення Тижня безпеки життєдіяльності зустрілися із учнями міської гімназії ім. Т.Шевченка. Під час зустрічі особлива увага приділялася питанням особистої безпеки дітей, як вдома, так і у громадських місцях, на воді, під час відпочинку чи прогулянки лісом. Рятувальники не тільки розповіли про поведінку у випадку виникнення надзвичайної ситуації, але й навчили, як запобігти лихові, як надавати допомогу постраждалим, як викликати пожежно-рятувальний підрозділ.


Детально зупинилися фахівці рятувальної справи і на правилах поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів, зокрема боєприпасів часів Другої світової війни,  та продемонстрували муляжі знешкоджених боєприпасів, які були знайдені у різних куточках Кіровоградщини. Під час жвавого діалогу між рятувальниками та гімназистами з’ясувалося, що діти добре володіють знаннями з безпеки життєдіяльності. Підтвердженням тому є й активна участь учнів цього закладу в усіх масових заходах, що стосуються безпеки життєдіяльності. 


Дітям не довелось лише вислуховувати нотації, рятувальники подбали, аби школярам було дійсно цікаво, тому запропонували конкурси та веселі ігри.


На завершення спілкування школярі отримали від рятувальників тематичні листівки з правилами безпеки у різних ситуаціях, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


               


826Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: