Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/07/dlja-uchniv-odniei-zi-shkil-proveli-ekskursiju-na-ua-kropivnitskii.htm
новини, 7 листопада 2019

Для учнів однієї зі шкіл провели екскурсію на UA:Кропивницький (ВІДЕО)


5 листопада наUA: Кропивницький провели екскурсію для учнів міської спеціальної загальноосвітньої школи НВО №3. Про роботу радіо й телебачення розповіли дітям із порушеннями слуху. З перекладом допомогли вчителі школи - повідомляє UA: Суспільне мовлення.


«За весь час роботи нашого музею ми розповіли про телебачення й радіо більш як тисячі дітей і студентів. А екскурсію для таких гостей проводили вперше. Хвилювалися, але все вдалося, — прокоментувала продюсерка UA: Кропивницький Олена Кваша. — Діти знають наших ведучих, залюбки з ними фотографувалися, цікавилися, як працює телевізійна техніка».


«Ми намагалися показати їм найяскравіше, залучити до інтерактивних ігор, у яких діти були ведучими програм, операторами, режисерами», — додав редактор творчої групи радіопрограм Василь Левицький.


Крім музею, дітям показали теле- й радіостудії, апаратну, а також влаштували для них веселу лотерею.



Продюсерка UA: Кропивницький відзначила, що телевізійні програми філії враховують потреби людей, які мають порушення слуху.


«Сурдопереклад готуємо для новин, «Теми дня» й віднедавна — ранкових гостьових майданчиків. Це нововведення одержало позитивні відгуки наших гостей, оскільки це додаткова можливість бути в курсі соціокультурного життя регіону», — каже Олена Кваша.





«Приємно бачити людей, для яких твоя робота є частиною буденного життя, — зазначив ведучий ранкового шоу на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Костянтин Шутенко. — Ми намагаємося вдосконалювати не лише контент, а й форму його подання. Круто, що в нас є така вдячна аудиторія і бар’єр між нами стає дедалі меншим».


Фото з фейсбук-сторінки КЗ «НВО №3 «СЗОШ І-ІІІ ст. — д/с» Кіровоградської міської ради


2286Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: