Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/23/u-kropivnitskomu-politseiski-prodovzhujut-navchati-ditei-vigotovljati-flikeri.htm
новини, 23 жовтня 2019

У Кропивницькому поліцейські продовжують навчати дітей виготовляти флікери



Цього тижня поліцейські відділу зв’язків з громадськістю завітали до бібліотеки ім. Тараса Шевченка, що знаходиться в обласному центрі та провели майстер-клас із виготовлення світловідбиваючих елементів для дітей із дитячих будинків сімейного типу - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Спочатку поліцейські розповіли і батькам, і дітям, чому потрібно носити флікери на верхньому одязі чи рюкзаку та наголосили на тому, що світловідбиваючі елементи можуть врятувати життя.


Восени на вулиці швидко темніє, а діти дуже пізно йдуть зі школи. Для того, аби їх було видно на дорозі - необхідні світловідбиваючі елементи. Адже у темну пору доби, водій завчасно може помітити пішохода та пригальмувати, щоб уникнути ДТП.


У «майстерні світлячків» інспектори поліції навчали дітей робити флікери власноруч. Дітлахи охоче малювали, вирізали, клеїли та вихвалялися своїми творіннями.


Поліцейські звернули увагу присутніх на те, що потрібно неухильно дотримуватися правил дорожнього руху та дбати про власну безпеку та безпеку своїх рідних.


          

1067Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: