Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/23/kropivnitski-patrulni-povernuli-dodomu-93-richnogo-didusja-scho-zablukav.htm
новини, 23 жовтня 2019

Кропивницькі патрульні повернули додому дідуся, що заблукав


Сьогодні, 23 жовтня на лінію «102» звернулися небайдужі громадяни та повідомили, що в Кропивницькому по вулиці Белінського вони виявили дідуся, який лежав на землі. Перехожі допомогли старенькому піднятися та посадили на лавку, а що далі робити, не знають - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Прибувши на місце події поліцейські встановили, що 93-річний дідусь вийшов на прогулянку та заблукав. Своє місце проживання чоловік довго не міг згадати, а потім вказав село Аджамку Кіровоградського району.


Доставивши дідуся до районної лікарні, парульні разом з медпрацівниками, почали встановлювати місце проживання пенсіонера.


Поліцейські дізналися, що громадянин лише народився, але вже давно не проживає у Аджамці, а за деякий час встановили, що він перебуває на обліку у психіатричнй лікарні, дізналися його адресу проживання та повідомили дружину.


Жінка негайно приїхала до чоловіка та подякувала патрульним і лікарям за допомогу.


Охоронці порядку доставили подружжя додому цілими та неушкодженими.



1032Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: