Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/22/u-kropivnitskomu-pravoohorontsi-viluchili-u-cholovika-boepripasi-ta-granati.htm
новини, 22 жовтня 2019

У Кропивницькому правоохоронці вилучили у чоловіка боєприпаси та гранати


До Кропивницького відділу поліції надійшла інформація про те, що один з місцевих жителів може зберігати за місцем мешкання заборонені предмети. В результаті проведеної перевірки факт знайшов своє підтвердження - повідомляє Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області.


«Під час санкціонованого обшуку, проведеного працівниками поліції та Служби безпеки України в області, у будинку та гаражі 26-річного чоловіка було виявлено та вилучено більше півтисячі набоїв різного калібру, гранати і запали до них, кілька пістолетів та димових шашок», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Андрій Гудіма.


Вилучене направлено для проведення експертиз до Кіровоградського обласного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.


         

1061Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: